År 2016 är ett nytt kapitel i min bok.

Om man kanske ska börja blogga här igen? Jag vet att jag inte är så duktig på att skriva, har svårt att förändra min blick till vad som är intressant och läsa o.s.v. Men jag ska försöka bättra mig! (Oh herregud, det har jag sagt länge..)

 

Senaste jag var inloggad här på administrationen är ärligt, typ nog sex månader sen. Så nu ikväll har jag gjort alla uppdateringar som behövdes, även raderat en massa skräpkommentarer. Men även raderat alla mina gamla inlägg för att försöka börja om på en ny kula. Jag ska även försöka att fixa till utseendet på bloggen lite, som ni kanske har sett så har jag nu mera ingen huvudbild och anledningen till det är för att jag ska försöka fixa en bättre och snyggare bild.

Jag kan inte lova er att jag kommer fortsätta, men vi får hoppa! Så stay tuned!

Standard

2 thoughts on “År 2016 är ett nytt kapitel i min bok.

  1. Hej min kära dotter. Jag tycker det är en bra idé att börja blogga igen, då du har en massa bra åsikter om en hel del. Så fortsätt att skriva, jag kommer i alla fall att läsa, om jag får, vill säga. Pappa Lennart

    • Haha, ja det kanske jag har. Men frågan är om det är intressant och jag kass på att formulera mig.. haha
      Självklart får du läsa! Resten av världen läser ju det, så varför ska du inte få läsa det också då?
      // PoK.

Kommentera